Infoaften.

Tænker du på at starte som biavler, så tilbyder vi i år 2 infoaftner om biavl online. Den 10. og 24. marts. Det vil være gratis at deltage.
Vi snakker om det at have bier, hvad det kræver og årsforløbet. Hvad kræver det at starte som biavler? Det vil der være mulighed for at stille spørgsmål til og få svar på. Vi fortæller om os selv: Moesgård Biselskab for Holistisk biavl og Dansk Biavler Forening (DBF).

Link til Zoom infoaften møde

 

Begynderkursus 2021.

Har du besluttet dig for at komme ind i den spændende verden om biavl, afholder vi begynderkursus. Kurset afholdes over 3 aftner: henholdsvis d. 7., 14. og 21. april. Du kan læse mere om det her.
Begynderkurset koster 300 kr.
Melder du dig efterfølgende ind i Moesgård Biselskab for Holistisk biavl vil der være en personlig mentor til at hjælpe dig i gang.

 

Års første bimøde 

Den 28. april kl. 19.00-21.30 er års første bimøde hos Karsten - OBC Biavl, Hørrning.

 

Generalforsamling

Generalforsamling 2020 vil blive afholde når det bliver fysisk muligt for hele foreningen at samles. Der vil blive indkaldt efter forskrifterne.

 • Begynderkursus i Biavl.

  Vi afholder været år begynderkursus over 4 mødeaftner i marts/april. Alle kursister har efterfølgende mulighed for at få en mentor og hjælp til opstart af egen biavl. Læse mere om vores kursus og tilmelding - HER

   
 • En prik på kortet...
  en prik på kortet
  Kontakt os! og køb medlemskab: Moesgård Biselskab for holistisk biavl

   

   
 • Danmarks Biavlerforening
  Gå på opdagelse - klik her

  guldetiket 

   
 • Odder & Omegns
  Biavlerforening
  Besøg vore gode venner i syd
  - klik her
  3 1a vintergaek 0448

   
JSN Mico is designed by JoomlaShine.com